2008. június 22., vasárnap

Nyár / Summer / Vasara

Most, így vasárnap reggel az jutott eszembe, hogy talán érdemes lenne írni néhány sort a nyáron aktuális tervekről. Lesz itt ugyanis Litvánia, Litvánia, aztán Litvánia, ERASMUS könyv, egy olimpia, no meg játék, móka, kacagás...

Íme tehát az elkövetkezendő hetek menetrendje:

- Június 25 - július 15, Litvánia: Látogatás Rokasnál, Jurgánál, Ausránál, Alinánál, Vytasnál és Ingánál. Gyakorlatilag teljesen beutazhatom az országot: Birzai, Vilnius, Kaunas, Klaipeda és a tengerpart, stb.

Ezen belül július 11-13: a litván EU project megbeszélése Vilniusban, két napos találkozó.

A lebonyolítást illetően annyit, hogy alighanem bérlek majd egy szobát Vilniusban, ahonnan folytatni tudom neten keresztül a munkát, és nem kevésbé ezt a naplót. Innen aztán mindenfelé el lehet utazni, amerre csak szeretnék.

Mellette pedig nyugodtan tudok ott dolgozni az ERASMUS-os könyvön is, a nyáron szeretnék elhaladni vele, amennyire csak lehet, de mégsem elsietni, nehogy a minőség rovására menjen.

- Augusztus 8.: Olimpia kezdete. Lelkes szurkolás, éjszakázás, stb...

- Augusztus 15-25: Litván EU project, Kintai. Kis falucska a tengerparton, kulturális, globális és egyéb kérdések terítéken, no meg bringatúra, koncert, ilyesmi.

Nos, hát tömören ennyi. Aligha fogok unatkozni.

Nincsenek megjegyzések: