2008. június 1., vasárnap

Száz

Írhatnék ma arról, hogy a feszített tempó ellenére két "A"-t zsebeltem be a prezentációkért, vagy hogy milyen jól sikerült a pénteki születésnapi buli, meg hogy milyen jó újra látni Pavlát, és a többieket. Ma mégis inkább valami egészen más témát érintenék. Századik bejegyzéséhez érkezett a blog...

Kétségek persze vannak. Megéri-e minden reggel korán, az első kávéval a kezemben nekiállni, és gépelni a mindennapjaimról szóló kis bejegyzéseket, vagy ami éppen kijut? Mennyire vált ez az olvasók napjainak részévé, egyáltalán mennyire van erre igény? A látogatottsági adat egy dolog, a tartalom megítéléséről nem árulkodnak a számok.

Így hát most, e kerek szám alkalmából arra kérlek benneteket, hogy alkossatok véleményt, fogalmazzatok meg kritikát, vagyis ti, akik eddig csak olvastatok vagyo kommentáltatok, ez egyszer ti is írjatok... :)

4 megjegyzés:

Tadam írta...

Örülök Gábor, hogy ilyen sikeres vagy kint és nagyon jól érzed magad. Az írásaidból is az derül ki, hogy mekkora hatással van rád ez a kis kaland. Minden jót kívánok neked, de azért ne feledd: Magyarországnál nincs szebb ország! :)

Tadam

Szöllősi János írta...

Gábor!
Elfogultságom okán lehet, hogy nem tudom objektíven megítélni a dolgokat, de nekem nagyon tetszik a blog. Én azóta, mióta sűrűbben írod rendszeresen olvasom. Mindig izgalommal várom, hogy milyen érdekes dolog történt veled. Mi történik az egykori kollegámmal nap mint nap :-)

Angelus írta...

:) Üdv itthonról!

Névtelen írta...

Minden végigrágtam magam mert megéri. Egyre kívánatosabb az ERASMUSos élet...

kke