2008. április 20., vasárnap

Piszkos anyagiak

A munkavállalással kapcsolatos ügyintézéseknek, valamint egy várt juttatás elmaradásának köszönhetően anyagi helyzetem kritikusra fordult. Az elkövetkezendő hetek igazi túlélőpróbának ígérkeznek tehát, és még az is elképzelhető, hogy a jövő szombati londoni utat is vissza kell mondanom. Az pedig igencsak nagy szívfájdalommal járna.

A gondot alapvetően az okozza, hogy egy alapítvány útiköltségtámogatását is beterveztem a féléves költségvetésbe, amellyel kapcsolatban elvileg már március 25-én döntés született, mégsem tudunk róla semmit. Az így kieső 120 euró az, ami hiányzik jelenleg, és ami borította lényegében az egész fél éves gazdálkodást.

A munkavállalással kapcsolatos ügyintézések, fényképek, papírok csaknem 30 eurónyi nem tervezett költséggel jártak, ráadásul most új GO-PASST is vennem kell, hogy kedd délután beutazhassak Gentbe a szerződéskötéssel kapcsolatban, ez ugyebár megint 46 euro. Ha ehhez még hozzáadjuk a londoni utat, ami 30 euró, meg legalább 10 eurónyi fontot, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy van 19 euróm. Június közepéig...

Persze a munka beindulásával nem lesznek többé gondok, ám hogy addig hogyan húzom ki, arról fogalmam sincs. Majd lesz valahogy. Erősen gondolkozom a londoni út lemondásán, az sokat segítene valóban, de majd meghasad a szívem, ha erre gondolok.

Márpedig ha nem ezt nem lépem meg, akkor már tényleg nincs más hátra, csak a póker, vagy számlaszámom nyilvános közzététele a blogon pénzgyűjtés céljából... :)

Nincsenek megjegyzések: