2008. április 24., csütörtök

A segítségeteket kérem...

Néhány otthoni ismerős felvette, hogy miért nem írok az itteni eseményről rövid, csattanós történeteket, és próbáljuk meg kiadni otthon később. A dolog kissé elgondolkodtatott, érdekel-e bárkit is az itteni élet annyira, hogy hajlandó lenne fizetni egy könyvért, ami erről szól.

A lehetőségek tárháza egyébként széles. Szemezgethetek bejegyzéseket a blogból, átírhatom őket egy kicsit, jobban egy kötet stílusára szabva. Éppenséggel rengeteg olyan történetet is megírhatok, amely eddig nem szerepelt még az internetes naplóban. Az alternatívák tehát adottak, az egyetlen kérdés, hogy lenne-e rá kereslet.

Lényeg a lényeg, most a ti segítségeteket kérem. Fontos lenne, hogy kommentekben, illetve szavazásban kifejtsétek a véleményeteket: ti vevők lennétek-e egy ilyen kötetre egyáltalán? Voksolni szokás szerint a jobb oldali sávban lehet.

A visszajelzés ezúttal azért is fontos, mert ez alapján fogom meghozni a döntést, hogy belevágok-e a dologba, vagy sem. Minden hozzászólást és szavazatot előre is köszönök.


2 megjegyzés:

Szöllősi János írta...

Szia!

Hát sajnos manapság nem túl könnyű bármilyen könyvet is kiadni. Nagybátyámnak is sokszor okozott nehézséget.

De én tudod, hogy támogatom az ilyen ötleteket.

Bár én egy közös munkának is örülnék. Valami olyasmi, amit 2 éve kezdtünk Bélmegyeren. Igaz akkor eléggé szétszórt voltam :D

Ha itthon leszel nyáron és lesz időnk, ötletünk és kedvünk, akkor valamit kitalálhatnánk.

Üdv: Jani

Névtelen írta...

Kár hogy végül nem keletkezett ilyen könyv. Én szívesen olvasnám és biztos vagyok benne hogy más is... bár lehet nem lenne világszám de egy az ERASMUSos diákoknak szánt könyvként...

kke